Камерите за видеонаблюдение в центъра на Пловдив запечатаха крайно нелицеприятни кадри.

...
Камерите за видеонаблюдение в центъра на Пловдив запечатаха крайно нелицеприятни кадри.
Коментари Харесай

Камера улови дама в доста деликатна ситуация на пъпа на Пловдив

Камерите за видеонаблюдение в центъра на Пловдив запечатаха извънредно нелицеприятни фрагменти. Plovdiv24.bg се снабди със записа, който демонстрира по какъв начин незнайна жена облекчава физиологичните си потребности зад новите тоалетни на ул. " Железарска ". Дали е нямала левче за вход, или не се е почувствала сигурна в техническите си умения, пояснение за постъпката няма. Факт е обаче, че новите уреди са налични и лесни за приложимост, а пловдивчани бързо привикнаха с тях.

Втатата се отваря с монети от 10, 20 и 50 стотинки, както и с монети от 1 лев, само че системата не връща ресто. Когато помещението е свободно, свети зелена светлина, описа той. 

За пенсионери, инвалиди и майки с деца до 6 години използването им е гратис, за тях има звънец за уведомяване и при натискането му идва чиновник, който отключва тоалетната. Съоръженията са снабдени още със SOS бутон. Той, обаче, не трябва да се бърка с бутона за излаз, инсталиран в долния десен ъгъл на помещението.

И наложително - след всеки човек цялото помещение се самопочиства, дезинфекцира и изсушава.

Има още една добра вест - тоалетните може да се употребяват непрекъснато, всеки ден, без отмора.  Всичко за механизма им на работа, какво още би трябвало да знаят пловдивчани, решили да се възползват от екстрите - вижте тук.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР